De bedste trådløse højttalere i 2022 (2022)

De bedste trådløse højttalere i 2022 (1)

De bedste trådløse højttalere fås i alle afskygninger, og det kan være alt fra en ekstra højttaler til dit multirumsopsætning til en stemmestyret skrivebordskammerat, der gør hverdagen lidt nemmere.

Udover fremragende lydkvalitet har de bedste trådløse højttalere ofte en enorm mængde funktionalitet, såsom understøttelse af de smarte assistenter Siri, Alexa og Google Assistant, indbygget understøttelse af streamingtjenester eller fede designs, som kan glide helt ind i hjemmet. De fleste er også Bluetooth-højttalere (opens in new tab), hvilket betyder, at du kan afspille musik fra din telefon, men nogle kræver også wi-fi-forbindelse for at kunne kommunikere med dine lydenheder.

Uanset hvad du skal bruge til en ny højttaler, kan det være svært at træffe det rigtige valg – derfor har vi lavet en liste over alle vores favoritter indenfor trådløse højttalere, baseret på pris og ydeevne, så det er nemmere at vælge.

Vores favoritter

De bedste trådløse højttalere i 2022 (2)

1. Sonos One

Den bedst spillende smart-højttaler på markedet.

Specifikationer

Vægt: 1.85 kg

Mål: 6.36 x 4.69 x 4.69 in

Drivere: 1 x tweeters, 1 x woofer

Forbindelser: AirPlay, Bluetooth 4.2, Google Cast, Spotify Connect, 3.5mm, RCA

Ethernet: Nej

Aux-in: Ja

USB: Nej

Grunde til at købe

+

Fyldig lyd

+

Alexa og Google assistent

+

Kombiner to og få stereolyd

Grunde til at lade være

-

Prisen er høj

Hvis du er på udkig efter en nydelig og veldesignet, ekstraordinær trådløs højttaler, finder du ingen bedre end Sonos One. Sonos One, der tilbyder det bedste fra både Sonos højttalerplatform med multiruk, kommer med både Amazon Alexa og Google Assistents smarte færdigheder, så Sonos One er fremragende, når det gælder tilslutningsmuligheder.

Vil du høre din yndlingssang fra Spotify? Så skal du blot spørge! Skal en højttaler ovenpå spille den samme sang? Gruppér dem via Sonos-appen, så har du fest i hele hytten på få minutter.

Selvom der er mere kraftfulde (og dyrere) højttalere, du kan læse mere om nedenfor, synes langt de fleste, at Sonos One var den bedste trådløse højttaler i 2021, og det gælder indtil videre også her i 2022.

Læs hele anmeldelsen: Sonos One (opens in new tab)

De bedste trådløse højttalere i 2022 (3)

De bedste trådløse højttalere i 2022 (4)

2. Bowers & Wilkins Zeppelin (2021)

Bedst på detaljerne

Specifikationer

Vægt: 6,5 kg

Mål: 210 x 650 x 194 mm (H x B x D)

Elementer: 2 x 1" diskantone, 2 x 3.5" mellemtone, 1 x 6" subwoofer

Tilslutninger: AirPlay, Bluetooth 5, Spotify Connect, Bowers & Wilkins Music App (med støtte for Deezer, Qobuz og TIDAL)

Aux-in: Nej

USB: Nej

Grunde til at købe

+

Balancere, detaljeret og fyldig lyd

+

God kontrol-app

Grunde til at lade være

-

Ikke så god stereoadskillelse som forventet

-

Havde været godt med en HDMI-indgang

Bowers & Wilkins Zeppelin er kommet i et par modeller, men 2021-udgaven er den bedste hidtil.

Denne trådløse højttaler kommer med Bluetooth, Apple AirPlay 2 og Spotify Connect, udover at give dig adgang til det meste af resten af ​​verdens musik via den rene, ryddelige og responsive kontrol. Her får du også support til stemmeassistenten Amazon Alexa. Og enheden er så smuk, velskabt og stor, som den altid har været.

Men det lyder endnu bedre. Selvom den ikke kan erstatte et par ordentlige stereohøjttalere, tilbyder Zeppelin et bredt, veldefineret og engagerende lydbillede, uanset musikgenre.

De bedste trådløse højttalere i 2022 (5)

De bedste trådløse højttalere i 2022 (6)

3. Sonos Play:5

Endnu et flagskib fra kongen af multirum

Specifikationer

Vægt: 6.3 kg

Mål: 204 mm x 364 mm x 154 mm

Drivere: 3 x tweeters, 1 x woofer

Forbindelser: AirPlay, Bluetooth 4.2, Google Cast, Spotify Connect, 3.5mm, RCA

Ethernet: Nej

Aux-in: Ja

USB: Nej

(Video) Hvor gode er trådløse højttalere egentlig?

Grunde til at købe

+

Nem opsætning

+

Kraftig lyd

Grunde til at lade være

-

Enkelt design

Sonos var et af de første virksomheder, der lancerede netværkstilsluttede højttalere. Derfor har Sonos de mest integrerede højttalersystemer på markedet.

I modsætning til løsninger, der er afhængige af Bluetooth eller Google Cast, styres Sonos-højttalere direkte fra Sonos egen app, der har indbygget integration til en række streamingtjenester, herunder Spotify, Tidal, Apple Music, Deezer, TuneIn og lignende.

Da Play:5 understøtter multirumsopsætning, kan du også tilføje yderligere højttalere somSonos Play:3ogSonos Play:1for at opbygge et komplet surround sound-system. Hvis du vil holde det enkelt, skal du nøjes med Play:5. Den spiller rigtigt godt for sig selv.

De bedste trådløse højttalere i 2022 (7)

De bedste trådløse højttalere i 2022 (8)

4. Sonus Faber Omnia

Det bedste luksus alt-i-et-system.

Specifikationer

Vægt: 3 kg

Mål: 130 x 650 x 280 mm

Elementer: 7 elementer

Tilslutninger: WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2 og Chromecast

Aux-in: Nej

USB: Nej

Grunde til at købe

+

Utrolig lydgengivelse

+

Omfattende tilslutningsmuligheder

+

Luksuriøst design

Grunde til at lade være

-

Superdyr sammenlignet med andre trådløse højttalere

-

Stor størrelse

-

Audiofile foretrækker sandsynligvis et stereoanlæg

Sonus Faber er kendt for luksuriøst og højt prissat HiFi-udstyr. Deres seneste model, Sonus Faber Omnia, er ingen undtagelse. Dette er et elegant, avanceret og ret omfattende alt-i-et system, der samtidig er brugervenligt, med omfattende trådløs forbindelse og indbygget understøttelse af de store streamingtjenester, AirPlay, Chromecast og Roon.

Den har en taktil, lakeret træoverflade, der lyser op, når du interagerer med den. Vi har selv set, hvordan disse højtalere er lavet, og der er lagt stor kærlighed i udvælgelsen af ​​træ og slibning i hånden.

Lydmæssigt er det eksemplarisk. Lydbilledet er stort, med en udsøgt klarhed og dyb basrespons. Omnia har måske ikke samme detaljeringsgrad som de større Sonus Faber-højttalere, men den vil stadig gengive dine yndlingsnumre med stil.

Er du en audiofil af den slags, der ikke kan lide at styre med kabler og stadig gerne vil have adgang til alle dine yndlingstjenester ved et tryk på en knap, er der få trådløse højttalere, der giver dig lige så god lyd som Sonus Faber Omnia.

Læs vores anmeldelse af Sonus Faber Omnia (opens in new tab)

De bedste trådløse højttalere i 2022 (9)

De bedste trådløse højttalere i 2022 (10)

5. Sonos Roam

Den bedste Bluetooth-højttaler med wi-fi

Specifikationer

Vægt: 0,45 kg

Mål: 168 x 60 x 62 mm

Elementer: Diskanttone + mellomtone

Tilslutninger: Wi-Fi og Bluetooth 5

Aux-in: Nej

USB : Ja (USB-C)

Grunde til at købe

+

Kraftig lyd

+

God bærbarhed

+

Wi-Fi og Bluetooth

Grunde til at lade være

-

Bassen kan være overvældende

(Video) Højttalerplacering - Få dine højttalere til at spille optimalt i dit rum.

Sonos Roam er en super Bluetooth-højttaler. Den er robust og kan prale af kraftfuld lyd, fremragende tilslutningsmuligheder og smarte hjem-kontroller. Den bastunge lydgengivelse gør højttaleren ideel til udendørsbrug, og med den smarte Automatic Switching-funktion fungerer den også godt indendørs. Audiofile vil nok ikke de overvældende lave frekvenser og den rytmiske håndtering.

Roam har taget arven op fra Sonos Move, og den kommer med understøttelse af både Bluetooth og wi-fi-forbindelse. Det betyder, at den både kan fungere som en bærbar højttaler og som en komponent i et multirumsetup fra Sonos. Med Google Assistant og Alexa integreret fungerer den også som en smart højttaler.

Her får du meget for pengene. Med det elegante design passer den godt ind i de fleste hjem, mens den robuste vand- og støvafvisende konstruktion og et godt batteri gør den velegnet til musiknydelse udendørs.

For nylig kom Sonos med Sonos Roam SL-højttaleren. Den mangler mikrofon, men er ellers identisk. Det er også billigere og kan være et godt alternativ.

Læs vores anmeldelse af Sonos Roam (opens in new tab)

De bedste trådløse højttalere i 2022 (11)

De bedste trådløse højttalere i 2022 (12)

6. Bose Home Portable Speaker

Et fremragende alternativ til Sonos Move

Specifikationer

Vægt: 1 kg

Mål: 19,15 cm H x 11,9 cm B x 10,4 cm D

Drivere: N/A

Forbindelser: Wi-Fi, Bluetooth, Google Assistent, Amazon Alexa

Ethernet: Ja

Aux-in: Nej

USB: Ja USB C

Grunde til at købe

+

Flot design

+

Velafbalanceret lyd

Grunde til at lade være

-

Dyr

-

Bassen mangler

Der er et voksende marked for bærbare smarte højttalere, og Bose Portable Home Speaker er et godt eksempel, der kommer med både Google Assistant og Alexa sammen med Bluetooth-forbindelse.

Bose Portable Home Speaker er ikke Boses første udendørsvenlige højttaler, og det ses: smukt minimalistisk design møder vejrklar robusthed med en let bygning og håndtag, der egner sig til at lytte på farten.

Den når ike helt op på siden af Sonic Move, hvad lyd angår, eller værdi for pengene fra UE Boom 3 og JBL Charge 4 - men hvis du elsker Boses lyd og byggekvalitet, er dette højttaleren for dig.

De bedste trådløse højttalere i 2022 (13)

De bedste trådløse højttalere i 2022 (14)

7. Naim Mu-So Qb

Bedst til elegante hjem

Specifikationer

Vægt: 5,6 kg

Mål: 210 x 218 x 212 mm

Elementer: 1 x Woofer, 2 x mellomtone, 2 x diskant, 2 x passive radiatorer

Tilslutninger: UPnP, AirPlay, Spotify Connect, Bluetooth aptX

Aux-in: Ja

USB: Ja

Grunde til at købe

+

Utrolig flott utseende

+

Fyldig og livlig lyd

+

Lite omfangsrik

Grunde til at lade være

-

Klønete konfigureringsprosess

Du har måske ikke hørt om Naim før, men de laver nogle af de mest elegante højttalere på markedet. Efter vores mening er Mu-So Qb deres hidtil bedste.

Den kommer med en række tilslutningsmuligheder, såsom aptX Bluetooth, Spotify Connect og AirPlay. Det betyder, at al musik burde være understøttet i maksimal opløsning, uanset hvilken enhed du bruger.

Men har du ikke din mobiltelefon ved hånden, kan den trådløse højttaler styres fra den elegante touchskærm, hvor du kan tilgå eksempelvis online radiostationer.

Prisen er ligesom kvaliteten, nemlig høj, men får du en Qb bliver du næppe skuffet.

De bedste trådløse højttalere i 2022 (15)

De bedste trådløse højttalere i 2022 (16)

8. Sonos Arc

Den bedste trådløse soundbar, du kan købe lige nu

Specifikationer

Vægt: 6,25 kg

Mål: 1141.7 x 87 x 115.7mm (W x H x D)

Drivere: 5.0.2, 11 Class-D amplifiers, 8 woofers, 3 tweeters

Forbindelser: HDMI input (ARC), optical digital audio til HDMI converter, Bluetooth, Ethernet port, 802.11b,g Wi-Fi, Apple AirPlay 2, IR receiver

Ethernet: Ja

Aux-in: Nej

USB: Nej

(Video) Havefest, beachparty eller yoga i det fri? Vi har højtalere til både cykelkurven og studentergildet.

Grunde til at købe

+

Dolby Atmos, TrueHD og Dolby Digital Plus

+

Diskret alt-i-en soundbar

+

Fantastisk surround sound og musikafspilning

Grunde til at lade være

-

Passer ikke til alle rum

Sonos har en ny surround sound-løsning, og den kommwe i en enkelt soundbar, som de kalder Arc.

Sonos Arc trækker på Dolbys nyeste TrueHD- og Dolby Digital Plus-lydkodecs for at levere den bedste lyd uden kvalitetstab, så lyd gengives korrekt fra Blu-ray-diske og nogle af de førende streamingtjenester. Derefter forbedrer Arc 3D-lydbilledet ved hjælp af Dolby Atmos-objektspor ved at reflektere bestemte lyde fra væggene omkring dig, så det føles, som omt de kommerfra alle vinkler.

Selvom alt dette måske lyder kompliceret, kunne Sonos Arc-opsætningen ikke være enklere og involverer kun et par trin på smartphone-appen. De minimalistiske kabelforbindelser og alt-i-et-systemkonstruktionen medvirker til følelsen af problemfri opsætning og strømlinet æstetik - hvilket gør det til den bedste soundbar, du kan købe i 2021. Og så er den naturligvis en fantastisk trådløs højttaler til dit tv.

Læs hele anmeldelsen: Sonos Arc

 • Leder du efter en god soundbar? her er de bedste priser på soundbarer

De bedste trådløse højttalere i 2022 (17)

De bedste trådløse højttalere i 2022 (19)

9. KEF LS50 Wireless II

Virkelig fænomenale stereohøjttalere til trådløs lytning

Specifikationer

Vægt: 20,1 kg

Mål: 305 x 200 x 311 mm

Drivere:

Forbindelser: LAN, Wi-Fi, Bluetooth, HDMI, Optical, Coax, Mini-jack

Ethernet: Ja

Aux-in: Ja

USB: Ja

Grunde til at købe

+

Fænomenal lydkvalitet

+

Nem opsætning

+

Mange tilslutningsmuligheder

Grunde til at lade være

-

Dyre!

De fås i en række smarte farver, og LS50 Wireless II bygger på succesen fra LS50 Wireless, som imponerede med deres detaljerede lyd- og tilslutningsmuligheder, for at skabe de bedste stereohøjttalere, du kan købe i dag til denne pris.

Med understøttelse af Hi-Res Audio, et ekspansivt lydbillede og fremragende detaljer er lydkvaliteten intet mindre end fantastisk. Læg dertil en væsentligt forbedret app, evnen til at justere EQ-indstillingerne og utrolig nem opsætning, og du har et par stereohøjttalere, der virkelig ikke kan gøre noget forkert i vores øjne (eller ører).

De bedste trådløse højttalere i 2022 (20)

De bedste trådløse højttalere i 2022 (21)

10. Marshall Stanmore

En hyperforbundet og smuk højttaler

Specifikationer

Vægt: 4.70 kg

Mål: 350 x 185 x 185 mm

Drivere: 2x Mid-to-high range, 1x Woofer

Forbindelser: Wi-Fi, Bluetooth aptX, USB, Toslink/3.5mm

Ethernet: Nej

Aux-in: Ja

USB: Ja

Grunde til at købe

+

Masser af muligheder for at connecte

+

Fedt retro design

Grunde til at lade være

-

Tungt og lidt klodset

-

Prisen

(Video) ✅ TOP 5 Best Turntable you can buy in 2022 | Record players

Fra sin trio af nye multirumshøjttalere er Marshall Stanmore det midterste barn. Det betyder dog ikke, at det er det ikke uønskede barn.

Hvor den størreWoburner lidt for stor til de fleste værelser, og den mindreActonhar en række forbindelsesproblemer, byder Stanmore på en dejlig balance mellem de to med en lyd, der er stor og slagkraftig, uden at gå ind i 'overkill'-territorium.

Den har sin egen app, men vi var fans af, hvor godt den integreres med en række andre tjenester, herunder AirPlay, Google Cast og Spotify Connect, hvilket betyder, at du kan holde dig til de apps, du kender, mens du stadig kontrollerer dit nye legetøj.

Men det er den indbyggede styring, der imponerede os mest. Du er i stand til at indstille forudindstillinger fra en række forskellige tjenester, hvilket betyder, at du kan skifte mellem foruddefinerede Spotify-playlister og internetradiostationer, ved, i klassisk Marshall-stil, at dreje på en messingknap.

Den har ikke den mest raffinerede lyd af højttalerne på denne liste, men Marshall Stanmore er intelligent designet og enkel at bruge.

De bedste trådløse højttalere i 2022 (22)

De bedste trådløse højttalere i 2022 (23)

11. Amazon Echo Studio

Den bedste Alexa-højtaler

Specifikationer

Vægt: 7.7lbs

Mål: 206 x 175mm

Drivere: 1 x upward-firing midrange speaker, 1 x right-firing midrange speaker, 1 x left-firing mid-range speaker, 1 x forward-firing tweeter, 1 x downward-firing woofer

Forbindelser: WiFi, Bluetooth, Airplay

Ethernet: Nej

Aux-in: Ja

USB: Nej

Grunde til at købe

+

Gigantisk lyd

+

Alexa

Grunde til at lade være

-

Større end Echo

-

3D audio er en blandet fornøjelse

Amazon Echo Studio er et imponerende tilbud - en smart-højttaler og Dolby Atmos hjemmebiograf-enhed i én samlet pakke. Nogle af dens forsøg på upmixing af stereokilder kan lyde en smule forvirrede, men det er ellers en meget kraftig, funktionsrig smart-højttaler - især i betragtning af prisen.

Det er en god mulighed for enhver, der ikke har plads eller råd til en opadfyrende soundbar eller multi-højttaleropsætning, imens inkluderingen af Alexa betyder, at den kan fungere som centrum for dit smarte hjem såvel som din musikafspiller.

Hvis du opgraderer fra de enkle højttalere, der er indbygget i dit tv, eller en ringe soundbar er det en fantastisk og enkel opgradering til dit hjemmebiografsystem. Du får en god resonant basrespons, fremragende lydstyrke og langt mere dybde end en til prisen sammenlignelig soundbar kan tilbyde.

Som altid med virtuel surroundlyd er det ikke så effektivt som at have diskrete fysiske højttalerkanaler over og bag dig, tilsluttet en hjemmebiografmodtager. Men dette er samtidig en dyr og upraktisk løsning i de fleste stuer, hvilket gør Echo Studio til en smart mulighed.

De bedste trådløse højttalere i 2022 (24)

12. Apple HomePod mini

Den bedste trådløse Siri-højtaler

Specifikationer

Vægt: 0,35 kg

Mål: 8,43 x 9,79 x 9,79 cm

Elementer: Full-range element og to passive radiatorer

Tilslutninger: Wi-Fi, Bluetooth 5, AirPlay

Aux-in: Nej

USB: Nej

Grunde til at købe

+

Utrolig lyd

+

Elegant design

+

Den eneste smarte højttaler med Siri integreret

Grunde til at lade være

-

Brug for Apple Music for fuld funktionalitet

-

Få kompatible smartenheder til hjemmet

Hvis du har lyst til at komme ind i Apples økosystem for smarte enheder, eller du har et Apple Music-abonnement, er dette en trådløs højttaler at satse på. Det er langt billigere, end du måske tror. Her får du kraftfuld lyd og et elegant design til under 1200 kroner.

Men hvis du ikke har et Apple Music-abonnement, er mængden af ​​musik, du kan streame, ret begrænset. Du kan ikke bede HomePod mini om at spille alt, hvad du vil via Spotify. Du kan kun få det via AirPlay, som kræver, at du bruger din mobiltelefon i stedet for blot at kunne bede Siri om at spille det, du vil.

Den originale version af Apple HomePod er blevet udfaset, men den kan stadig købes hos nogle forhandlere, indtil lageret er tomt.

De bedste trådløse højttalere i 2022:

 1. Sonos One
 2. Bowers and Wilkins Zeppelin
 3. Sonos Play 5
 4. Sonus Faber Omnia
 5. Sonos Roam
 6. Bose Home Portable Speaker
 7. Naim Mu-So Qb
 8. Sonos Arc
 9. KEF LS50 Wireless II
 10. Marshall Stanmore
 11. Amazon Echo Studio
 12. Apple HomePod mini,

Prissammenligning

Kristian Borten

Med bidrag fra

 • Nick PinoSenior Editor, Home Entertainment
 • Olivia TambiniSenior Editor - Home Entertainment
Se mere Audio nyheder

FAQs

De bedste trådløse højttalere i 2022? ›

 • Sonos One. Den bedst spillende smart-højttaler på markedet. ...
 • Bowers & Wilkins Zeppelin (2021) Bedst på detaljerne. ...
 • Sonos Play:5. Endnu et flagskib fra kongen af multirum. ...
 • Sonus Faber Omnia. Det bedste luksus alt-i-et-system. ...
 • Sonos Roam. ...
 • Bose Home Portable Speaker. ...
 • Naim Mu-So Qb. ...
 • Sonos Arc.
Jun 13, 2022

Hvad er bedre end Sonos? ›

Denon har langt flere muligheder end Sonos, når det handler om musik, der ikke kommer fra streamingtjenester. Det kan godt være Denon mangler tjenester, som YouSee Musik eller Apple Music, men her kan du jo eksempelvis sende lyden til højttaleren via AirPlay fra en iPhone, såfremt du ejer sådan en.

Hvordan finder jeg de bedste højttalere? ›

For at finde de bedste højttalere, har du brug for en butik, der kan hjælpe. De bedste butikker giver dig muligheden for at sammenligne lyden fra forskellige højttalere. Medarbejderne ved hvad de taler om og besvarer dine spørgsmål ud fra personlige erfaringer.

Hvilken Google højttaler er bedst? ›

Google Home – BEDSTE SMART HØJTTALER. Google Home er originalen, når det kommer til de smarte højttalere fra Google. Den blev lanceret samtidig med Mini-udgaven af højttaleren, men med en bedre fod at stå på, som gør, at højttaleren klarer sig godt i markedet i dag.

Hvad er bedst Bose eller Sonos? ›

Selvom der er mere kraftfulde (og dyrere) højttalere, du kan læse mere om nedenfor, synes langt de fleste, at Sonos One var den bedste trådløse højttaler i 2021, og det gælder indtil videre også her i 2022.

Er Beoplay M5 udgået? ›

Beoplay M5 Fyld hjemmet med musik

Dette produkt er ikke længere en del af vores aktive produktportefølje. Se vores aktuelle udvalg af højttalere.

Er Sonos pengene værd? ›

Sonos Beam præsterer godt ved både film og musik, og det er som altid nemt og enkelt at opsætte og forbinde til soundbaren. Der kan både forbindes via HDMI og optisk kabel, men også via WiFi. Det er desuden muligt at parre Beam med andre Sonos-højttalere, så der kan opnås rigtig surround lyd. 2.999 kr.

Er Sonos det bedste? ›

Ifølge de fem ekspertkilder er Sonos Beam en soundbar, der er alle pengene værd. Eksperterne fra Trustedreviews.com mener blandt andet, at modellen er ”den bedste kompakte soundbar, du kan købe lige nu”. De hæfter sig også ved den ”fantastiske lyd” og ”dybe bas”, der giver en god brugeroplevelse hver eneste gang.

Hvad skal man vælge af Sonos? ›

Derfor skal du vælge Sonos Play 1

Af de tre testede modeller er denne højtaler faktisk den bedste til prisen. For det andet fylder den stort set ingenting, hvilket betyder at du kan stille den hvor som helst. For det tredje går du med dette køb bestemt ikke på kompromis med kvaliteten.

Hvilken højtaler spiller højest? ›

De opsummerer deres test sådan: ”Bang & Olufsens Beoplay M5 er en rigtig god højtaler. Den har en imponerende flot og fyldig lyd, som vores professionelle lytterpanel har givet de højeste karakter blandt de testede højtalere”.

Hvad er verdens højeste højtaler? ›

Såmænd omkring 1 meter på hver led – og 30 cm tyk. For nogle kan det bare ikke blive højt nok. Højttaleren/alpehornet Was 3000 er med sine 30.000 Watt og en maksimal lydstyrke på 165 dB verdens mest potente højttaler/torturinstrument.

Hvad er god lyd? ›

Den bedste lyd er klar og naturtro. En lydanlæg, der gengiver lyd, som den lyder i virkeligheden, er et godt anlæg. Vi sidder på en græsmark tre meter fra vores yndlingsband Colourbox Tandpastasmil. De synger, trommer og spiller guitar, så det er en lyst.

Hvad kan man bede Google Assistant om? ›

Du kan bede Google Assistent om oplysninger og hjælp til dine daglige opgaver.
...
Få lokale oplysninger
 • Vejret: Hvordan bliver vejret i dag?
 • Mad: Find pizzeriaer i nærheden.
 • Åbningstider: Er Matas stadig åben?
 • Navigation: Find vej hjem.

Hvordan bruger jeg Hey Google? ›

Aktivér stemmesøgning
 1. Åbn Google-appen. på din Android-telefon eller -tablet.
 2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav Indstillinger. Stemme.
 3. Tryk på Voice Match under "Hey Google".
 4. Aktivér Hey Google.

Hvad er bedst Alexa eller Google Home? ›

Den generelle opfattelse er dog, at Google Assistant i store træk er den mest præcise stemmeassistent. Har du mange Apple-produkter, er Siri bedst, og vil du have den overordnet set bedste understøttelse, bør du satse på Alexa. Anbefalingerne er kun vejledende.

Kan Sonos spille sammen med B&O? ›

Få liv i det gamle Bang og Olufsen højttalere med en moderne steaming løsning fra Sonos. Systemet inkl. de medfølgende kabler giver en ultra simpel og yderst brugervenlig streaming løsning til hvilke som helst B&O BeoLab højttalere med PowerLink tilslutning (dog med undtagelse af BeoLab 5).

Hvilke højtalere? ›

TIP: En stor gulvhøjtaler kan blive for stor til et mindre rum. I helt små rum kan en kompakt højtaler faktisk tit lyde bedre. Hvis bassen fra en gulvhøjtaler bliver for voldsom, kan du prøve at flytte den lidt ud fra væggen. Det vil gøre bassen mindre buldrende.

Hvor mange dB har en Soundboks 3? ›

Batteritiden er op til 40 timer ved mellem volumen og 5 timer ved maksimal volumen på 126 dB. SOUNDBOKS (Gen. 3) fås i sort finish.

Kan ikke tilslutte B&O M5? ›

Hvis du ikke kan se din Beoplay M5, må du slå netværksdeling til for det netværk, du er forbundet til. Hvis dette ikke virker, kan du åbne din browser og få adgang til M5-opsætningssiden ved at taste "192.168.1.1" i adresse-bjælken.

Hvordan tænder man B&O højtaler? ›

Tryk kortvarigt på tænd/sluk-knappen for at tænde Beosound A1 2nd Gen. Tryk på begge lydstyrkeknapper (+) og (-) samtidigt i ti sekunder. Indikatorlampen begynder at blinke hvidt hurtigt.

Hvor meget strøm bruger en Sonos? ›

Product120V (Nordamerika)230V (europæiske Union)
Play:13,4 watt3,8 watt
One (gen1)13,8 watt4,1 watt
One (gen2)13,1 watt3,4 watt
One SL3,0 watt3,4 watt
23 more rows

Hvor mange Sonos enheder kan man ha? ›

Det er kun muligt at gemme grupper i Sonos S2-appen til iOS eller Android på systemer med tre eller flere rum. Under fanen Indstillinger skal du trykke på System > Grupper for at administrere dine gemte grupper.

Er soundbar nødvendig? ›

Soundbaren er ikke begrænset på samme måde. Derfor, er en soundbar en rigtig god løsning, hvis du gerne vil have mere drøn på lyden fra dit tv. De bedste soundbars skal enten hænges på væggen, eller stilles på et bord, under/foran fladskærmsfjernsynet.

Hvor højt skal Sonos højtalere hænge? ›

OPSÆTNING OG PLACERING

Som hovedregel anbefaler HiFi Klubben, at du placerer dine højtalere, så diskanten er nogenlunde i ørehøjde, når du sidder og lytter. De høje toner fra diskanten er meget retningsbestemte, og du hører dem derfor bedst i direkte ørehøjde.

Hvad skal man kigge efter når man køber soundbar? ›

3D-lyd med Dolby Atmos

Hvis du ønsker komplet 3D-lyd, bør du overveje at anskaffe dig en soundbar med Dolby Atmos. Dette indebærer, at soundbaren kaster lyden ud mod væggene og loftet, sådan at det lyder som om, lyden kommer fra alle retninger.

Kan jeg tilslutte Sonos til mit TV? ›

Du skal konfigurere din Beam via Sonos-appen, før den kan afspille TV-lyd. Anbring Beam det ønskede sted, og tilslut strøm. Hav det medfølgende HDMI-kabel og den optiske lydadapter klar. Sonos-appen guider dig til, hvilke kabler og porte du skal bruge, når du forbinder Beam med dit TV.

Hvad er forskellen på Sonos One og SL? ›

Sonos One SL er identisk med den populære Sonos One (Gen 2) bortset fra den udeladte mikrofon til stemmestyring og den lavere pris.

Hvad er forskellen på S1 og S2? ›

De to Sonos-systemer er adskilte og styres med forskellige apps på din telefon. Af den grund kan du ikke gruppere et produkt, der kører S2, med et produkt, der kører S1, til at afspille den samme musik. Du vil ikke se produkter, der kører S1, i S2-appen og omvendt.

Kan alle Sonos højtaler spille sammen? ›

I princippet er der frit valg mellem alle Sonos enheder, men har du udstyr i forvejen, som Sonos skal spille sammen med, skal det med i overvejelserne.

Er SOUNDBOKS 3 bedre end 2? ›

En ny Soundboks skal naturligvis kunne spille højere end sin forgænger, og her leverer 'The New Soundboks' til fulde. Soundboks 2 havde et output på 122 dB, men i den nye højttaler er det lykkedes at presse lydniveauet op på 126 dB.

Hvem laver JBL højttalere? ›

JBL
ProduktForstærker
Organisation
EjerSamsung
ModerselskabHarman International Industries
11 more rows

Hvor højt kan en SOUNDBOKS spille? ›

Det her er en Bluetooth Performance-højttaler, bare mindre. Den her højttaler er pakket med overraskelser, muligheder og alt det, der gør en SOUNDBOKS til en SOUNDBOKS. Den har kraftfuld lyd, med en lydstyrke på op til 121 dB.

Hvad er højtaler følsomhed? ›

Følsomhedenhøjtaleren angiver, hvor mange decibels lydtryk højtaleren producerer ved 1 watts påvirkning på 1 meters afstand. Der er stor forskel på, hvor højt forskellige højtalere spiller ved samme indstilling på forstærkeren.

Hvad er bedst 4 eller 8 ohm? ›

4 ohm eller 8 ohm. Den varierer gennem det hørbare toneområde og derfor er den simple oplysning ikke tilstrækkelig. Jo mindre impedansen varierer, desto bedre lyder forstærkeren, men du får ik- ke oplysninger om variationerne i højttalerens tekniske specifikationer.

Hvor højt kan en højtaler spille? ›

Omregning fra drifteffekt til lydtryk (dB)

Derfor kan du regne ud hvor højt en højttaler kan spille, hvis du også kender dens belastbarhed. Eksempel: En højttaler har en drifteffekt på 5 Watt og kan tåle 160 Watt belastning. 5 Watt giver 96 dB lydtryk. Effekten fordobles og lydtrykket fordobles osv.

Hvad bruger man en forforstærker til? ›

En forforstærker (eng. preamplifier eller pre-amp) er en elektronisk signalforstærker, der klargør et svagt signal, således at en effektforstærker kan behandle det. En forforstærker befinder sig sædvanligvis så tæt på signalkilden som mulig, for at undgå, at signalet bliver støjforurenet før processen.

Hvor meget strøm bruger et stereoanlæg? ›

Hifi-anlæg bruger ca. 50 kWh på et år = 100 kroner.

Hvad absorbere lyd? ›

Lydabsorberende materialer kan opdeles i tre kategorier: porøse, membran og resonerende materialer. Porøse, bløde og lette materialer såsom mineraluld (stenuld), naturlige fibre eller skum bruges ofte til at absorbere lyd.

Hvad kan man få Google til? ›

Du kan bede Google Assistent om at ringe til din telefon. Bed Google Assistent om at huske ting – lidt hjælp fra Google Assistent til at huske ting. Udsend talebeskeder til din højttaler eller skærm — Send en fællesbesked til alle i dit hjem på alle dine højttalere eller skærme.

Hvad kan man bruge en Google Nest til? ›

Med en Google Nest Hub kan du bruge din stemme til at styre smart-enheder i dit hjem, for eksempel styre dit TV eller tænde og slukke for lyset, men du har også mulighed for at styre dem med den indbyggede 7” touchskærm, som gør at du både kan se videoer eller få vist og oplæst en opskrift i køkkenet.

Kan man sige andet end Hey Google? ›

Google gør det snart muligt at benytte Assistant uden altid at skulle sige OK Google eller Hey Google. Det kan ske med Android 12. Google Assistant komme snart til at reagere på visse sætninger uden at man først har behøvet at vække assistenten med det klassiske ”Hey Google” eller “OK Google”.

Hvad er forskellen på Google Nest og Google Home? ›

Google Home kører med samme version af Google Assistent som Google Nest, så de kan stort set det samme som Google Nest. App'en, der bruges sammen med Google Nest, hedder også Google Home, og det var lidt forvirrende, så derfor giver navneskiftet god mening.

Kan Google Home styre lys? ›

Kan man styre sit lys med Google Home? Google Home kan styre diverse smart-home produkter som fx dit lys, dine køkkenapparater, dit smart-tv, dine højttalere og meget mere.

Hvor meget koster Alexa? ›

Pris på Amazon Echo er 743 kroner og Amazon Echo Dot koster 466 kroner.

Kan man bruge Alexa i Danmark? ›

Amazon Alexa er den eneste af assistenterne, der stadig ikke understøtter dansk, men hvis du er villig til at tale engelsk, er dens muligheder næsten uendelige. Siri er det oplagte valg, hvis du har iPhone eller andre Apple-produkter. Den er nem at bruge og passer ind i Apple-økosystemet.

Hvad kan man bruge Alexa til? ›

Google Assistent og Alexa kan nemlig ikke bare afspille musik og starte programmer, men er også i stand til at føre sjove, intelligente og sågar vittige samtaler med brugeren. De kan også spille spil, svare på spørgsmål om alt mellem himmel og jord, læse historier og meget mere.

Hvad skal man vælge af Sonos? ›

Derfor skal du vælge Sonos Play 1

Af de tre testede modeller er denne højtaler faktisk den bedste til prisen. For det andet fylder den stort set ingenting, hvilket betyder at du kan stille den hvor som helst. For det tredje går du med dette køb bestemt ikke på kompromis med kvaliteten.

Hvordan virker en trådløs højttaler? ›

Wifi dækker bredt, og giver stabil lyd

Højtalerne streamer musikken, radio, lydbøger og podcasts direkte fra nettet i stedet for fra eksempelvis din telefon. Så musikken spiller videre, når du forlader rummet med telefonen, og telefonopkald forstyrrer ikke.

Hvem laver JBL? ›

JBL
EjerSamsung
ModerselskabHarman International Industries
Eksterne henvisninger
Virksomhedens hjemmeside Virksomhedens hjemmeside
11 more rows

Hvad er en god højtaler? ›

Sammenlignet med resten af markedet ligger Google Nest Audio i den lave prisklasse. Du kan derfor få god lyd i hjemmet uden at bruge hele månedens budget på en højtaler. højtalerne fra Google giver ikke bare god lyd, du får også en god stemmestyring, som er nem at bruge.

Hvad er forskellen på Sonos One og SL? ›

Sonos One SL er identisk med den populære Sonos One (Gen 2) bortset fra den udeladte mikrofon til stemmestyring og den lavere pris.

Hvad er forskellen på S1 og S2? ›

De to Sonos-systemer er adskilte og styres med forskellige apps på din telefon. Af den grund kan du ikke gruppere et produkt, der kører S2, med et produkt, der kører S1, til at afspille den samme musik. Du vil ikke se produkter, der kører S1, i S2-appen og omvendt.

Kan man spille forskelligt musik på Sonos? ›

Du kan gemme en gruppe med rum, som du ofte grupperer, og oprette en genvej i grupperingsmenuen. Det er kun muligt at gemme grupper i Sonos S2-appen til iOS eller Android på systemer med tre eller flere rum.

Hvordan tilkobler man højtaler? ›

Tryk på bluetooth-knappen for at sætte højtaleren eller hovedtelefonerne i parringstilstand.
...
Forbind bluetooth-enheder på Android
 1. Gå til mobilens indstillinger.
 2. Find menupunktet med bluetooth og tryk på det. ...
 3. Nu skal din bluetooth-højtaler eller hovedtelefoner sættes i parringstilstand. ...
 4. Vælg Bluetooth menupunktet.
Feb 18, 2020

Kan man gøre en højttaler trådløs? ›

Med denne mini-forstærker fra Hall Audio kan du gøre din højtalertrådløs”, fordi der eksisterer en bluetooth-modtager. Derfor kan du nu afspille al din musik direkte fra din mobil, tablet eller computer og nyde det hele på afstand. En fantastisk løsning. Hall Audio er en mini-forstærker i et overraskende pænt design.

Kan man gøre sine højttalere trådløse? ›

Har du aktive højttaler, men mangle bluetooth ? Vil en bluetooth modtager være løsningen. WSA-2 tilsluttes nemt via phonokabel eller minijack til dine nuværende aktive højttaler. Men WSA-2 kan faktisk også nemt tilsluttes dit anlæg og gøre hele dit anlæg trådløs.

Videos

1. Sådan vælger du de rigtige højttalere til butikken - 3 gode råd.
(MONACOR DANMARK A/S)
2. DBAs Dyreste: Højtalere
(dba.dk)
3. SINDSSYG SONY HØJTALER | GTK-XB7
(Jari Varde)
4. 5 De bedste kompakte luksus-SUV'er i 2022
(Technovations)
5. Sådan checker du kvaliteten af bassen i dine højttalere
(SystemAudioTV)
6. TOP 3 Best Vacuums for Hardwood Floors - Early 2022
(Vacuum Wars)

You might also like

Latest Posts

Article information

Author: Lakeisha Bayer VM

Last Updated: 11/04/2022

Views: 5403

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lakeisha Bayer VM

Birthday: 1997-10-17

Address: Suite 835 34136 Adrian Mountains, Floydton, UT 81036

Phone: +3571527672278

Job: Manufacturing Agent

Hobby: Skimboarding, Photography, Roller skating, Knife making, Paintball, Embroidery, Gunsmithing

Introduction: My name is Lakeisha Bayer VM, I am a brainy, kind, enchanting, healthy, lovely, clean, witty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.