Ferie Østrig - Hold sommerferie i Østrig (2023)

Smukke vandreture i Østrig - Se muligheder for aug./sept her!
Cruise tur langs Kroatiens kyst - Perfekt i sept. - læs mere her!
Smukke golfbaner i Østrig - Se mere og bestil din golfpakke her!
Skiferie 22/23 - Salget er i fuld gang - Se mulighederne her!

Vinterferie

Sommerferie

Sommerferie med familien i Østrig byder på gode hoteller/boliger med plads til familien. Du finder masser af aktiviteter og muligheder for børnene. Naturen og alperne omkring er et vigtigt tema - derfor tages der mange steder udgangspunkt i dette.


Læs mere om Østrig

Direkte link til bolig:

Hotel Sonngastein ved Bad Gastein

Populært og meget familievenligt hotel beliggende i rolig omgivelser tæt ved Bad Gastein. Hotellet har en stor indendørs legehal på 1.700 m2 fyldt med aktiviteter til børnene samt indendørs og opvarmet udendørs pool. Hele dagen gratis is til børnene.
Super familiehotel med aktiviteter for hele familien!

Hotel Sonngastein 2-4 personer

(Video) Hallstatt Austria, Summer Walking Tour 4K UHD

Europarcs Rosental i Kärnten

Et børnevenligt område i det sydlige Kärnten. Flot beliggenhed lige ned til floden Drau og med masser af aktiviteter til børnene. Bo i store værelser med masser af plads og nyd de mange muligheder på stedet. Kombination af Østrigs natur og chance for lidt mere sol.

Stor legehal, legeplads, naturbadesø - super til børnefamilier!

Europarcs Rosental - 2-6 personer

Hotel Erika i Wagrain

Erika er beliggende midt i den lille by Wagrain - som er velkendt blandt danskere. Et mindre men hyggeligt hotel med god service, hvor du føler dig hjemme - og med nem adgang til vandring i det flotte bjergområde. Inkl. i prisen har du Salzburger Sportwelt Card, som giver rabat til flere forskellige ting. Hotellet er nyrenoveret i 2018.

Prisbilligt hotel med god service - inkl. drikke til aftenmiddag!

Hotel Erika 2-4 personer

Hotel Vaya i Zell am See

Flot beliggenhed på toppen lige ved liften Schmittenhöhebahn - i den hyggelige sommer by Zell am See. Nyd hotellets og byens mange muligheder. Med indendørs swimmingpool og dejlig have med legeplads og mulighed for afslapning.

Bo på toppen lige ved liften - inkl. Sommer kort!

Hotel Vaya 2-4 personer

Chalet-Resort Montafon ved St. Gallenkirch

Bo ved St. Gallenkirch på en lille top med smuk udsigt over dalen og bjergene. Ved hyttebyen er der reception, restaurant, minishop og legeplads. Området har gode muligheder for vandre- og cykelture samt udflugtsmuligheder.

Hytteferie for familien - med aktivitets- og udflugstmuligheder!

Chalet-Resort Montafon - 2-8 personer

Hotel Tauernhof i Flachau

Populært hotel for aktive familier - her kommer børnene og de unge helt sikkert ikke til at kede sig. Stort udvalg af aktiviteter er inkl. i prisen bl.a. daglige vandre- og mountainbike ture samt aktiviteter i den store Fun Park. Desuden mulighed for ekstrem sport.

(Video) Sommerferie Østrig 2016

Høj service, helpension, aktiviteter og udstyr inkl. i prisen!

Hotel Tauernhof 2-5 personer

Harml´s Aparthotel i Flachau

Lejligheder med flot udsigt beliggende i Flachau. Gode aktiviteter til børnene og masser af plads de kan boltre sig på. Ud over Harml´s aktiviteter er der gratis adgang til indendørs- og udendørs swimmingpool og Fun Parken på Hotel Tauernhof i Flachau.

Bo minimum 7 døgn og få yderligere inkluderet i prisen!

Harml´s Aparthotel 2-6 personer

Sonnberg Ferienanlage ved Flachau

Sonnberg Ferienanlage er en dejlig familievenlig ferieby lidt uden for Flachau. Her er ingen bilkørsel, så børnene kan frit løbe rundt til aktiviteterne i feriebyen. Her bor man i dejlige lejligheder tæt på det hele og med f.eks. Salzburgerland Card får du gratis entré til mange af aktiviteterne i Flachau/Wagrain og omegn (gratis kort til børnene).

Perfekt oase for børnefamilier med små børn!

Sonnberg Ferienanlage 2-12 personer

Hotel Stadt Wien i Zell am See

Det populære Hotel Stadt Wien i Zell am See er et familievenligt hotel med udendørs opvarmet pool, legeplads og aktivitetsprogram for børn. Desuden inkl. Zell am See/Kaprun Sommerkort. God service/venlighed giver dig helt sikkert en god ferie med familien.

Populært familiehotel inkl. Zell am See Sommerkort!

Hotel Stadt Wien - 2-8 personer

Hotel Kajetansbrücke i Pfunds

Bo på Hotel Kajetansbrücke ved Pfunds i Tyrol tæt ved grænsen til Italien og Schweiz. Et familedrevet hotel i 3. generation - nyd den store dejlige have med swimmingpool og den smukke natur i området ca. 13 km fra Nauders. Mange fine muligheder for vandre- og cykelture i alperne samt andre aktiviteter og udflugstmål. Inkl. Tiroler Oberland Summer Card.

Hyggeligt hotel i smuk natur - tæt ved Italien og Schweiz!

Hotel Kajetansbrücke - 2-4 personer

Holiday Village Obertraun ved Obertraun

Bo i hytteområde ved Obertraun - smukt beliggende ned til søen Hallstätter See. Du bor i flotte chalet hytter i et område med masser af muligheder for hele familien. Hyttebyen har bl.a. egen indendørs swimmingpool, legeplads og legerum, gratis wifi, børneaktiviteter og perfekte muligheder for vandre- og cykelture.

Chalet hytter i smukke omgivelser ved søen Hallstätter See!

(Video) Anne-Vibeke Rejser - Kärntens længste sommerkælkebane - Pendolino i Nassfeld i Østrig

Holiday Village Obertraun 4-6 personer

Hagan Lodge Resort ved Altaussee

Bo i dejlige hytter smukt beliggende ved bjerget Loser og tæt ved søen Altausseer See. Her er restaurant og legeplads, og mulighed for hele familien at teste "high rope" banen. Cykelleje og guidede cykelture og ved søen bade- og fiskemuligheder samt leje af båd. Inkl. Salzkammergut Adventure Card med mange rabatter.

dejlige hytter i smukke omgivelser ved søen Altausseer See!

Hagan Lodge Resort 4-8 personer

Activity Adventure Week

8 dage / 7 overnatninger i Bad Goisern i Østrig med masser af aktiviteter. Du bor på 3 stjernet hotel i Bad Goisern, og herfra er udgangspunktet for alle ugens oplevelser som f.eks. cykel- og vandretur, kanotur, klatring, guided tur i Koppenbrüller grotten og valgfri mulighed for 1 x overnatning i alpehytte.

Aktivitetsforslag hver dag - perfekt for familie- eller vennetur!

Activity Adventure Week 2-4 personer

Familotel Sailer & Stefan i Wenns

Hoteller der virkelig satser på familien med børn - perfekte muligheder og god service. Beliggende i Tyrol ved byen Wenns. Pitz Park med badesø, beachvolley og fodbold, flere legerum og legepladser samt teen rum med spille muligheder. Desuden Pitztal Sommer Kort med gratis lifte, gratis transport, gratis vandreture, gratis "high rope" bane m.m.

Hotellet til familien - masser af aktiviteter og gratis muligheder!

Hotel Zum Lamm i Tarrenz

Hotel Zum Lamm er et hyggeligt hotel i Tarrenz ved Imst - ikke langt fra Ötztal dalen. Et godt udgangspunkt for en aktivt familieferie med oplevelser. Inkl. i prisen er entré til det fantastiske aktivitetsområde Area 47, og kun 65 km fra hotellet finder du den flotte og spændende by Innsbruck.

Til den aktive familie inkl. entré til Area 47 - kun 15 km væk!

Hotel Zum Lamm - 2-4 personer

Hotel AlpenSchlössl i Alpendorf ved St. Johann

Bo på toppen ved St. Johann i Pongau - i området Alpendorf lige ved liften. Nyd hotellets og den nærliggende bys mange muligheder. Med indendørs swimmingpool, legeplads og mulighed for afslapning. Kun 150 m til liften med legeområdet Geisterberg på toppen. Værelser med mulighed for op til 6 personer.

Hotel på toppen med fantastisk udsigt - lige ved liften!

Hotel AlpenSchlössl - 2-6 personer

(Video) Brennerpasset, Brenner Autobahn

Hotel Berghof ved Söll

Bo på dejligt hotel i flotte omgivelser ved Söll i Tyrol. Med gode muligheder udendørs for familien med mindre børn - bl.a. badesø, stort legeområde og ponyridning. Desuden inkl. i prisen er Wilder Kaiser Guestcard med bl.a. rabatter til forskellige bademuligheder, attraktioner, transport, koncerter m.m. Værelser med plads op til 6 pers.

Familievenligt hotel med god plads til børnene - inkl. Wilder Kaiser Guestcard!

Hotel Berghof - 2-6 personer

Hotel Schwarzer Adler i Nauders

Bo på det dejlige Hotel Schwarzer Adler i Nauders. Nyd hotellets mange faciliteter for familien - bl.a. wellness med indendørs swimmingpool, guidede vandreture, legerum, bueskydning, bordtennis og børne og ungdoms aktivitetsprogram. Desuden inkl. Nauders Summercard Basic med diverse fordele og rabatter.

Flot hotel med faciliteter for hele familien - inkl. guidede vandreture!

Hotel Schwarzer Adler - 2-4 personer

Hotel Arlberg i St. Anton

Bo midt i St. Anton på Hotel Arlberg. Et dejligt udgangspunkt for at nyde en aktiv ferie i den smukke natur i Tyrol. De flotte vandreture starter ud fra området i byen. Inkl. St. Anton Summer Card med 1 dags gratis lifte, gratis adgang til bademuligheder, museum og offentlig transport samt gratis guidede vandreture og børneprogram man-fre.

Midt i byen - tæt på de smukke alper!

Hotel Arlberg - 2-4 personer

Alpenhotel Mittagspitze i Damüls

Bo i Damüls i 1.431 m. højde på det dejlige Alpenhotel Mittagspitze. Et fint udgangspunkt for en aktiv familieferie i den smukke natur. De flotte vandreture starter ud fra området i byen - ligeledes nem adgang til cykelruter. Inkl. Gäste-Card Bregenzerwald & Grosses Walsertal med fordele og rabatter

Hyggeligt hotel - højt beliggende - i smuk natur!

Alpenhotel Mittagspitze - 2-4 personer

Feriendorf Kirchleitn - Dorf Grosswild ved Bad Kleinkirchheim

Hytteområde i den sydlige del af Østrig ved Bad Kleinkirchheim. I hyttebyen er der gode muligheder for familien og masser af plads til børnene. Inkl. er også Kärnten Card med bl.a. gratis adgang til en dyrvildt park, 1 x gratis tur med liften ved Bad Kleinkirchheim samt andre gratis adgange og rabatter.

Hytteby med plads til børn - inkl. kort med rabatter!

Feriendorf Kirchleitn - Dorf Grosswild 2-6 personer

Videos

1. Club Camping Østrig 3
(TheVacansoleil)
2. Club Camping Østrig 1
(TheVacansoleil)
3. Sommerferie i Westendorf med Thinggaard Rejser
(Thinggaard Skirejser)
4. Tyskland, Østrig, Schweiz og Italien 2016 (Rejsebeskrivelse)
(Bjarne E. Nielsen)
5. Ferie i Italien
(Immanuel Kühl)
6. Saalbach, Østrig
(De Brede Planker)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Horacio Brakus JD

Last Updated: 11/08/2022

Views: 5327

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Horacio Brakus JD

Birthday: 1999-08-21

Address: Apt. 524 43384 Minnie Prairie, South Edda, MA 62804

Phone: +5931039998219

Job: Sales Strategist

Hobby: Sculling, Kitesurfing, Orienteering, Painting, Computer programming, Creative writing, Scuba diving

Introduction: My name is Horacio Brakus JD, I am a lively, splendid, jolly, vivacious, vast, cheerful, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.