Partyhøjtaler (Test 2022) – De 7 Bedste Højttalere til Fest (2022)

Indhold

Der er ikke noget federe end at sætte en ny højtaler op, dervirkelig kan sætte gang i festen derhjemme eller på farten. Helst en, der bådelyder fantastisk og måske også ligner en rigtig party højtaler.

Men markedet er en sand jungle, og man bliver hurtigt i tvivl. Er det en fed Sony party højtaler eller en smart Senz party trolley højtaler, som du står og mangler? Læs med her i guiden her og få et overblik over, hvad nogle af de bedste og mest populære party højtalere på markedet lige nu er!

TJEK UDVALGET HOS DEN BEDSTE FORHANDLER, KLIK HER

Testvinder – Lydanlæg pakke 2

Tjek prisen her

Dette komplette lydanlæg med party højtalere fra Thorntonvinder i test som det bedste allround anlæg. Pakken her egner sig til dig, dervil spille musik i studiet, optræde eller holde tale for en mindre forsamling.Med to gode højtalere med indbyggede forstærkere, 6-kanals mixer, stativer ogkabler får du alt, hvad du skal bruge til en god samlet pris. Helt klart etgodt bud for dig, der intet har, og leder efter den komplette løsning med etpar rigtig fede party højtalere.

Fordele:

 • Komplet sæt
 • Nemt at sætte op og bruge
 • Fylder ikke meget
 • Kan bruges udendørs
 • God mixer med mange funktioner

Ulemper:

 • Prisen er i den høje ende, men god for helepakken
 • Knapt så festlig som nogle af de andre højtalerepå listen

I denne Lydanlæg pakke 2 får du et rigtig fint PA-anlæg, derer nemt at arbejde med, men stadig tilbyder en masse fede funktioner. Anlæggeter ikke større, end at du sagtens kan have det i bagagerummet, hvis du har enbil i en fair størrelse.

Du får her to aktive Thornton PH15AUB party højttalere medindbyggede forstærkere. Med hele 450 watt gennem de kraftige 15” bashøjttalerog en 1,35” diskant, kan højtalerne sagtens få lyden ud til hele dit publikum,både inde og ude. Højtalerne har to hjul og tre håndtag samt en lav vægt, så deer nemme at flytte og have med sig alle steder.

Du får også en rigtig fed 6-kanals mixer med indbyggetlydkort, effekter, Bluetooth og MP3-afspiller. KT-06UP mixeren kan bruges somindspilningsmixer sammen med en computer.

(Video) Top 10 Best Party Speakers You Should Buy in 2021

Mest solgte – Ibiza DJ Party MK2

Tjek prisen her

Denne højtaler er super populær og helt perfekt til dig, dervirkelig skal have en festlig party højtaler til stuen eller værelset. DenneIbiza DJ Soundbox egner sig til nybegynder -DJ’en, der vil imponere med en fedhøjtaler, der sætter gang i festen derhjemme! Prisen er i den høje ende, menhelt fair for en party højtaler, der bliver centrum for den gode fest!

Fordele:

 • Indbygget batteri
 • Fed karaokefunktion
 • Festlig, farvet LED-belysning af enhederne
 • Fjernbetjening
 • Trådløs VHF-mikrofon

Ulemper:

 • Stadig i den dyre ende for en enkelt fest højtaler,men helt fair for produktet

Denne Ibiza DJ Soundbox er et super valg til dig, dermangler en fed fest højtaler. Højtaleren har et godt, indbygget batteri, så duikke skal bekymre dig om ledninger, og du nemt kan tage højtaleren med fra rumtil rum eller med ud i haven i et par timer. Højtaleren har både håndtag oghjul, så selvom den er over en meter høj, kan den nemt transporteres.

Højtaleren tager sig godt ud med festlig, farvet LED-lys oginviterer jo næsten til, at man kommer tættere på. Sammen med højtaleren får duen trådløs VHF-mikrofon, du både kan bruge, når du skal have rummetsopmærksomhed, eller sammen med den fede karaokefunktion! Højtaleren harAUX/USB/SD-indgange og kan endvidere afspille via Bluetooth, så der er masseraf muligheder, uanset hvad du foretrækker.

Den billige – Ibiza RGB12PLS festival-højttaler

Denne lille sag fra Ibiza er perfekt til dig, der vil haveen god og yderst transportabel fest højtaler til forholdsvist billige penge.Højtaleren er en rigtig fin lille party højtaler med LED-lysshow, der sætterstemningen til den lille fest derhjemme, i baren eller endda på turen.

Prisen er den laveste på listen, men højtaleren er bestemtstadig værd at kigge efter! Du får alt det, du har brug for i en god højtaler,men ingen svære funktioner eller unødige effekter.

Fordele:

 • Indbygget trolley med teleskopgreb
 • Indbygget batteri med høj kapacitet
 • Festlig LED-lysshow omkring højtalerne
 • Trådløs VHF-mikrofon
 • Fjernbetjening

Ulemper:

 • Få funktioner i sammenligning med det andre

Denne gode højtaler fra Ibiza er nok den mest transportablefest højtaler på listen. Med sin forholdsvis lille størrelse og indbyggedetrolleyfunktion, er højtaleren nem og ligetil, uanset hvor den skal hen.Batteritiden er hele fem timer, og denne lille party højtaler egner sig derforfint til en tur på stranden eller som underholdning på festivalen. LED-lyset påbassen tilføjer lidt ekstra stemning til den allerede gode fest!

Højtaleren har USB/Bluetooth afspiller samt AUX-indgang via3,5 mm mini jackstik. Derudover er der FM-tuner. Med til højtaleren følger ogsåbåde en fjernbetjening samt en trådløs VHF-mikrofon. Højtaleren egner sigderfor også fint til dig, som mangler en god højtaler til undervisning, træningosv.

Endeligt er det også højtaleren for dig, der har en drøm omat trille ned ad gaden, mens du spiller musik for alle, der kommer forbi.

Nyhed – Thornton EBN15Wtransportabeltanlægm/2xtrådløsmikrofon

Tjek prisen her

I samme stil som ovenstående findes en ny model af en god ogyderst transportabel højtaler, denne gang fra Thornton. Højtaleren er lille,let og har en smart trolley-funktion med teleskophåndtag, så den nemt kan tagesmed på tur eller til fest, hvor den forvandles til en fin lille party højtaler.

Højtaleren er en praktisk totalløsning til dig, som er påfarten og har brug for en solid højtaler med mange tilslutningsmuligheder.

Fordele:

 • Indbygget trolley med teleskopgreb
 • Indbygget batteri med høj kapacitet
 • To trådløse VHF-mikrofoner
 • Fjernbetjening
 • Flere tilslutningsmuligheder

Ulemper:

 • Knap så festlig, da der ikke er LED-lysindbygget

Dette transportable anlæg fra Thornton er utroligt nemt athave med alle steder hen, hvad enten det er til fest, festival eller mereseriøse begivenheder. Anlægget er nemt at sætte op og tage ned igen, når duskal videre.

Anlægget er baseret på en tovejs højtaler med en god,indbygget forstærker. Forstærkeren yder små 150 Watt gennem en 15” bashøjttalerog en 1” diskant-enhed. Den kommer med både kontrolpanel og en trådløsfjernbetjening.

Der medfølger også to trådløse mikrofoner, så flere kan taleeller synge på samme tid. Mikrofonernes lydniveau kan indstilles hver for sig.Til festen, når der rigtig skal synges igennem, er der desuden en fedekkoeffekt til sang. Højtaleren her er en smule dyrere end den helt billige,men har ud over de to mikrofoner også flere tilslutningsmuligheder, så dublandt andet kan tilslutte smartphone eller en guitar!

Bedste anmeldelser – Ibiza 18″ Bluetooth Aktiv Højttaler 1000 Watt

Tjek prisen her

Blandt de absolut bedst anmeldte party højtalere på markedetfinder du denne fede Bluetooth højtaler fra Ibiza. Højtaleren er ikke udstyretmed nogle unødige funktioner, til gengæld er der skruet helt op for defunktioner, du skal bruge i en god festhøjtaler.

Her får du en bas, der virkelig vil noget, og en højtaler,der kan klare en noget større fest end de små, billige versioner.

Fordele:

 • Kraftfulde fest højtalere
 • Stærk, solid bas
 • Grafisk Equalizer
 • 2 trådløse VHF-mikrofoner
 • Fjernbetjening

Ulemper:

 • I den dyre ende, men dog alle pengene værd
 • Ingen festlige LED-lys

Denne store og kraftfulde fest højtaler hører ikke til denslags, du bare lige flytter rundt på. Fire hjul, der tilmed er låsbare, kanmonteres under bunden, men højtaleren vejer stadig hele 42 kilo. Til gengældstår den godt som midtpunkt til den store fest. Den aktive højtaler når helt oppå 1000 Watt, og den store 18″ bas kan virkelig mærkes i hele rummet!

Højtaleren har flere forskellige indgange som USB, SD-kort,Bluetooth, FM-radio, line inputs og dertil medfølger to trådløse VHF-mikrononermed separat volumekontrol, ekko og delay effekt. Højtaleren har desuden GrafiskEqualizer så du nemt kan tilpasse lyden til det rum, du spiller i. Så absoluten højtaler, der er værd at kigge på, hvis du leder efter en solid, kraftig festhøjtaler til en rigtig god pris!

Den smarte – Ibiza Freesound300

Denne smarte party højtaler er perfekt til dig, som gernevil have lidt af det hele, men ikke er klar til at smide mange tusinde kronerefter din højtaler. Her får du en lille, kompakt højtaler med indbygget batteriog LED lyseffekter, der ikke kun oplyser højtaleren, men også gulvet foran, nårdu virkelig skal bruge en rigtig fest højtaler. Lyden er slet ikke dårlig forsådan en lille sag, og du kan sagtens imponere til festen derhjemme.

Fordele:

 • Kompakt og transportabel
 • Indbygget batteri med høj ydeevne
 • Festlige LED-lyseffekter
 • Infrarød fjernbetjening

Ulemper:

 • Ingen medfølgende mikrofoner

Denne lille og smarte fest højtaler ser super fed ud forandansegulvet med LED-oplyst woofer og farverige lysdioder, der belyser gulvetforan højtaleren. Fest højtaleren har indbygget batteri og holder op til 5timer uden strøm og er dertil lille og kompakt, så du nemt kan flytte fra rumtil rum eller tage højtaleren med på farten. Perfekt til dig, der vil have etkraftfuldt lille anlæg derhjemme eller i studiet.

Højtaleren har udover indbygget batteri ogsåBluetooth/USB/SD-indgang, line inputs og AUX-IN-tilstand. Du har altså indgangetil både mikrofoner eller guitar. Der er både optagefunktion, ekko og delayeffekt. Alt hvad du har brug for i en lille all-in-one enhed til en yderst fornuftigpris!

Til førstegangskøberen – Ibiza 3-vejs Discohøjttaler med lys, 200W

Tjek prisen her

Denne lille sag er ideel til dig, som først lige skal til atgive dig i kast med smarte højtalere og endnu ikke har særlig store ellerspecifikke krav. Denne fest højtaler er en super fin og festlig højtaler til enmeget lille pris, der er helt perfekt til begynderen, som bare må have enrigtig party højtaler til den næste fest hjemme på værelset eller i stuen!

Fordele:

 • Lille og kompakt
 • Nem at have med at gøre
 • Festlige lys på højtaleren
 • Fås i flere varianter

Ulemper:

 • Passiv højtaler, der skal drives af enforstærker

Denne trevejs højtaler fra Ibiza tager sig virkelig godt udsom en lille fest højtaler. Lysene, der blinker i takt med musikken, sætter enfestlig stemning, når musikken kommer på, og humøret skal helt i top.Højtaleren er lille og kompakt og er nem at flytte rundt og sætte op uden atkræve særlig viden om højtalersystemer.

Højtaleren er dog passiv og skal sættes til en forstærker.Den har speakon og jackinput og hjul, der kan monteres under bunden. Højtalerenfindes i fire varianter, hvor den mindste yder små 200 Watt, mens den størstekommer helt op på de 700 Watt!

Populært i udlandet – Acus Stage 130 Wood aktiv højtaler træ

Tjek prisen her

Sidst, men ikke mindst skal vi lige omkring en lækker ogstilet fest højtaler, som er populær også uden for Danmark. Denne højtaler erikke for nybegynderen eller dig, der bare lige skal prøve at have en fed fest højtaler.Denne er til dig, som er på udkig efter en fin lille aktiv højtaler tilakustiske instrumenter til samlingen, der tager sig rigtig flot ud!

Fordele:

 • Flot og stilrent design
 • Lille og nem at transportere
 • Egner sig til akustiske instrumenter
 • Kan både bruges som monitor eller front
 • 130 Watt med 1 x 6” og tweeter

Ulemper:

 • I den dyre ende, men fin til prisen

Denne virkelig flotte lille fest højtaler er en 130 Wattaktiv party højtaler, som enten kan bruges sammen med en Acus StagePre 3 ellersom monitor højtaler i et lydanlæg. Den kan anvendes som vinklet gulvmonitoreller ekstra fronthøjtaler, når du skal have lyden ud til dem allerbagerst ilokalet.

Party højtaleren er til dig som gerne vil have en stilet udvidelse til samlingen og gerne vil betale for, at det både lyder godt og ser fedt ud.

Rytmen.dk giver dig informationer om musikudstyr og lydudstyr.

Rytmen.dk

5 stjerner – ud af 5 baseret på 45 anmeldelser.

You might also like

Latest Posts

Article information

Author: Madonna Wisozk

Last Updated: 10/16/2022

Views: 5401

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Madonna Wisozk

Birthday: 2001-02-23

Address: 656 Gerhold Summit, Sidneyberg, FL 78179-2512

Phone: +6742282696652

Job: Customer Banking Liaison

Hobby: Flower arranging, Yo-yoing, Tai chi, Rowing, Macrame, Urban exploration, Knife making

Introduction: My name is Madonna Wisozk, I am a attractive, healthy, thoughtful, faithful, open, vivacious, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.